Manuela Fredriksson

Manuela Fredriksson

CMO – Sales & Marketing

Som ansvarig för Elastx kommunikation ligger främsta fokuset just nu på att implementera den strategi vi under året arbetet fram för Elastx varumärke.

Tidigare har jag arbetat på reklambyråer som projektledare och varit ansvarig för kommunikationen hos allt från mindre svenska företag till myndigheter och stora, internationella konton. En otroligt lärorik tid som fick mig att hitta mitt kall: Att vara med och bygga något eget som jag kan fortsätta utveckla och vara stolt över. Därför var Elastx ett självklart val för mig då vi som bolag tar oss kontinuerligt tid att stanna upp, se över det vi åstadkommit och fira tillsammans. Vi är stolta över det arbetet vi utför. 

Roligast på Elastx är tillsammans med mina kollegor sätta vår identitet och implementera densamma samt den otroliga balansen mellan snabba beslut när det behövs och tid att smälta ny information och kunskap. För att inte tala om 3D-printern, för när den fått sig en välbehövlig uppdatering kan vi printa roliga grejer igen.  

När jag inte jobbar samlar jag på vin, gärna gjorda på druvan pinor noir, från nya världen. Au Bon Climat från Santa Barbara County är en favorit. 

manuela.fredriksson@elastx.se

+46 72 317 47 86

Jobbar du redan på Elastx?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@elastx.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor