Elastx logotype

Joakim Hindersson

CloudOps – Team Infra

Jag tillhör team infra och sköter om det vi har under huven för att våra tjänster ska fungera. Det är allt från kabeldragning i hallarna till konfiguration och övervakning av tjänsterna som körs där. Innan Elastx var jag bland annat Team Lead för ett DevOps team och har annars överlag pillat med det mesta inom infrastruktur och nätverk.

Det roliga med mitt jobb är att jag får jobba med så mycket olika saker och så älskar jag utmaningen att tänka ut lösningar som ska fungera för väldigt många kunder i stor skala!

För mig är Elastx ett företag där jag får jobba med IT tjänster i stor skala som i sin tur hjälper många företag att leverera stabila och driftsäkra lösningar. Vetskapen om att det jag gör kommer många människor och förhoppningsvis samhället till nytta både genom att öppet dela tekniskt kunnande och genom att bygga en stabil plattform. Är man intresserad av att bygga storskaliga system som ska hantera hög last och många olika tillämpningar i en öppen organisation med stora möjligheter att påverka så är detta en fantastisk plats att jobba på!

När jag inte jobbar är jag ute med hunden, åker motorcykel, spelar musik, bygger på huset och tar hand om min dotter. Allt möjligt som gör livet roligare!

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Elastx?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@elastx.se