Mikael Grön

Mikael Grön

Software Engineer – Team Dev

Jag jobbar i utvecklingsteamet med att bygga både interna och externa administrationsgränsnitt till våra produkter.

Jag började min karriär som programmerare 1999 och var före Elastx hos Gamesys där jag arbetade som team lead, Scrum Master och utvecklare med fokus på säkerhet och "responsible gambling". Här på Elastx är jag återigen enbart programmerare och bygger internprodukter tillsammans med resten av dev-teamet. Jag bidrar med min backgrund som Scrum Master (PSM-I@scrum.org) och erfarenhet av agilt arbete.

Utöver den webbutveckling vi gör på Elastx har jag även erfarenhet av spel- och apputveckling till iOS och Android, både helt native i Swift och Java samt nyare cross-platform-system som React Native och äldre metoder som Xamarin.

Som programmerare brinner jag för att lösa logiska problem. Helst ska de vara riktigt komplicerade och ge stora aha-upplevelser på slutet.

Jag charmades direkt av det etiska grundtänket som finns i kärnan i det här företaget. Det är högt till tak och medarbetarna är en skön samling intelligenta och kunniga människor.

Utanför jobbet är jag mest av allt en familjefar och brinner djupt för mina tre barn och min fru. Utöver det samlar jag på hobbys. I bagaget har jag bland annat oljemåleri, fotografi, elektronik, pilbågskytte, Hi-Fi, spelprogrammering, bushcraft/scouting, matlagning, högtalarbygge samt 3D-printing.

mikael.gron@elastx.se

Jobbar du redan på Elastx?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@elastx.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor