Jag tillhör Team Customer Success i egenskap av Jr CloudOps Engineer, vilket innebär en kundstödjande roll vad gäller drifttekniska frågor.

 

Som junior driven av hobbyintresse för linux & hårdvara är det fantastiskt att hitta ett företag som Elastx där man har en tydlig vision där det osar av medvetenhet i varför man gör vad man gör. Elastx sysslar med mjukvara i framkant, med en konstant blick mot horisonten till vad som kan erbjudas härnäst.

Innan jag landade här har jag arbetat med framtagande av generiska modeller och omfattande verksamhetsrapporter inom försäljning/ekonomi, både i Excel och PowerBI. Avgörande för mitt intresse att dra mig vidare mot IT kom när jag fick driva projekteringen och betaimplementeringen av datawarehouse & affärssystem in i PowerBI. Att se hela processen och möta utmaningar i alla steg var verkligen stimulerande.

 

 

Utöver jobbet är jag intresserad av odling! Helst tomater! Det började som ett lödprojekt av DIY led-lampa, som sedan blev till att "varför inte provodla lite hydrosallad?".

Gillar även att pyssla med DIY projekt, ett exempel är bygge av 5st större ljudabsorbenter.

 

 

 

 

 

johan.suurkula@elastx.se

Jobbar du redan på Elastx?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@elastx.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor